Autonomi toivottaa hyvää joulua!

Autonomi-korjaamot palvelevat joustavasti ilman pitkiä jonotusaikoja

Autonomi-korjaamot kiittävät kuluneesta vuodesta, toivottavat hyvää ja turvallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2018!

Moni nauttii pyhistä ihan kotosalla, mutta suuri osa käy tapaamassa sukulaisia ja ystäviä kaukana ja lähellä. Jos on lähdössä reissuun, kannattaa hyvissä ajoin ennakkoon varmistaa, että myös auto on kunnossa. Ennen kaikkea pitää varata riittävästi aikaa matkantekoon ja varautua talven muuttuviin keliolosuhteisiin. Ennen reissuun lähtöä kannattaa esimerkiksi vaihtaa tai vaihdattaa huollossa tehokkaammat polttimot vanhojen tilalle, tarkistuttaa nesteiden pakkaskestot, varmistaa akun kunto ja uusia pyyhkijänsulat sekä varata lasinpesunestettä riittävästi mukaan. Pienillä toimenpiteillä matkantekosi on huomattavasti mukavampaa ja turvallisempaa!

Autonomi-korjaamoista saat joustavaa palvelua ilman viikkojen jonotusta. Tarvittaessa käytä auto lähimmässä Autonomi-korjaamossa ennen matkaa. Suuri osa yksityisten yrittäjien omistamista Autonomi-korjaamoista palvelee sinua myös pyhien välipäivinä, mutta korjaamokohtaiset aukiolot kannattaa tarkistaa suoraan korjaamolta. Lähin korjaamo löytyy helposti paikkakuntahaun avulla www.autonomi.fi.