Huolto- ja korjauspalvelut

 

Kotimaiseen Autonomi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Autonomi-korjaamot ovat monimerkkikorjaamoita eli ne pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Korjaamot palvelevat asiakaslähtöisesti ja saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun.

Lähimmän korjaamosi löydät helposti etusivun karttahaun avulla. Kirjoita hakukenttään kaupunki, osoite tai postinumero ja pyydä huoltotarjous. Tai varaa aika suoraan haluamaltasi korjaamolta!

kierratys

Olemme vastuullinen toimija autoalalla, joten korjaamojen ympäristöosaaminen on korkealla tasolla. Kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin yhteistyössä Lassila & Tikanojan kanssa.

Määräaikaishuolto

Huoltoa tilatessa tai määräaikais-huoltotarjousta pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää muuta kuin auton rekisterinumero ja joko ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Right to repair

Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta vain korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai vain valmistajan omiin varaosiin. Autosi takuu säilyy kaikilla Autonomi-korjaamoilla.

Right to repair

Itsenäiset, suomalaiset Autonomi-yrittäjät ovat ammattilaisia valitsemaan sopivimmat osat autoosi. Tarjoamme kaikille osille sekä työlle takuun autoalan yleisten AUNE-ehtojen mukaisesti

Lisäpalvelut

Autonomi Rahoitus

Autonomi Rahoitus – rahoituspalvelun avulla saa lisää maksuaikaa ja joustavuutta maksuun. Kysy lisätietoja korjaamolta.

Lue lisää…

Sijaisauto_splash

Sijaisautojen saatavuus vaihtelee. Varmista sijaisauton saatavuus suoraan korjaamolta jossa asioit.

Lue lisää…