Huolto- ja korjauspalvelut

 

Autonomi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Yhteisen ammattitaidon avulla Autonomi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Korjaamomme palvelee asiakaslähtöisesti – saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun.

kierratys

Olemme vastuullinen toimija autoalalla, joten korjaamojen ympäristöosaaminen on korkealla tasolla. Kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin.

Määräaikaishuolto

Huoltoa tilatessa tai määräaikais-huoltotarjousta pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää muuta kuin auton rekisterinumero ja joko ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Right to repair

Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta vain korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai vain valmistajan omiin varaosiin. Autonomi-takuu säilyy kaikilla Autonomi-korjaamoilla.

Right to repair

Autonomi-yrittäjät ovat ammattilaisia valitsemaan sopivimmat osat autoosi. Kaikki tarjoamamme varaosat ovat niin laadukkaita, että saat niille jopa 3 vuoden takuu.

Lisäpalvelut