Ketjun yhteystiedot

Autonomi-korjaamot auttavat mielellään kaikissa autojen huoltoihin tai korjauksiin liittyvissä asioissa. Lähimmän korjaamon löydät etusivun karttahaulla tai alueelliselta listalta Korjaamot-sivulla.

Autonomi-ketjun puolesta haluamme olla helposti tavoitettavissa kaikissa ketjun toimintaan liittyvissä asioissa. Helpoiten saat ketjuun yhteyden oheisella lomakkeella, sähköpostilla, puhelimella tai facebookissa.

Autonomi-korjaamo-autohuolto

Autonomi-korjaamoilla autosi huolletaan ammattitaidolla. Kotimaiseen Autonomi-korjaamoketjuun kuuluu noin kahdeksankymmentä yksityistä yrittäjävetoista korjaamoa Suomessa.

Autonomi-ketju, Örum Oy Ab
Läntinen teollisuuskatu 2
02920 Espoo
Puhelin: 010 569 41*
Sähköposti: autonomi@autonomi.fi

*Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- tai matkapuhelimesta 010-alkuiseen yritysnumeroon on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv. 24 %). Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.


Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta Autonomi-ketjulle, voit täyttää ja lähettää oheisen lomakkeen. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti