Autonomi Rahoitus

Rahoitus_splash

Kun haluat joustavuutta maksuihin, voit hyödyntää Autonomi Rahoitus -palvelua

Svea Bank tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa autohuoltosi laskulla

Svea Lasku mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien tai renkaiden maksamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Saat Svea Laskulla korotonta maksuaikaa 30 päivää, ja kampanja-aikana jopa 90 päivää. Voit myös halutessasi valita Erämaksu-maksutavan.

Svea Lasku

Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankin laskun saat aina vähintään 30 päivää maksuaikaa. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi, kun olet ensin tutustunut ostoluoton ehtoihin ja allekirjoittanut luottosopimuksen.

Svea Erämaksu

Svea rahoituspalvelu Erämaksu on kertaluotto, joka mahdollistaa huoltosi/varaosien/renkaiden maksamisen valitsemallasi kuukausierällä. Voit valita takaisinmaksuajaksi 3 kk – 36 kk maksuajan.

Näin haet luottoa

Voit hakea alustavan luottopäätöksen tekstiviestillä tai klikkaamalla alla olevaa luottopäätöslinkkiä. Alustava päätös ei sido sinua mihinkään.

Tekstiviesti: Lähetä sana AUTO ja henkilötunnuksesi sekä haluttu summa numeroon 045 7395 0161 (esim. AUTO 010180-123X 1000). Saat vastauksen välittömästi paluuviestinä.

Voit hakea luottopäätöksen tästä.

Jos olet yritysasiakas

Jos olet yritysasiakas, voit myös hyödyntää joustavaa maksutapaa.
Käytössäsi on Svea Yrityslasku. Yrityslaskun maksuaika on sama 30 päivää, mutta yrityslaskua ei voi maksaa osissa.

Yleiset ehdot

  • Ostajana sinun tulee olla vähintään 21-vuotias.
  • Maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä, jota varten annat luottoa hakiessa suostumuksen sille, että Svea kysyy muilta luotonmyöntäjiltä saatavia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä.
  • Svea tarkistaa myös sinun luottotietosi.
  • Kielteisen luottopäätöksen saadessasi, sinulla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiasi lisätietoja vastaan, ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.
  • Huom! Jos peritte loppuasiakkaalta laskutuslisän, on se mainittava yleisissä ehdoissa. (Valitessasi maksutavaksi laskun, perimme laskutuslisän.)
  • Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu minimierä. Voit maksaa loppuvelan milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.
  • Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
  • Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.
  • Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.
  • Luotonmyöntäjä: Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00100 Helsinki.

Svea Bank yhteystiedot

Lisää tietoa Autonomi Rahoituksesta saat Svea Bankilta.
Sähköposti asiakasinfo@svea.fi
Puhelin 09 4242 3330 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-17)