Huoltotarjouspyynnöt kätevästi

iphone-4-closeup

Unohda turha odottelu ja puhelimessa notkuminen! Nyt voit pyytää autoosi huoltotarjouksen kätevästi ja aikaa säästäen missä ja milloin tahansa www-sivujemme kautta.

Kirjoita etusivun hakukenttään esimerkiksi katuosoitteesi tai kaupunkisi ja paina Hae korjaamot –nappia. Kartalle tulostuu oletuksena kaikki sinua 20 kilometrin päässä olevat Autonomi-korjaamot. Voit valita laajemman hakualueen (esimerkiksi 50km), jos sopivaa korjaamoa ei löytynyt. Pääset tutustumaan haluamasi korjaamon tietoihin tarkemmin joko 1) painamalla kartassa Autonomi-korjaamon ikonia ja  sitten avautuvassa info-laatikossa Tarjouspyyntö-linkkiä tai 2) hakemalla sinulle sopivin korjaamo kartan alle tulostuneesta listasta ja painamalla suoraan kyseisen Autonomi-korjaamon Tarjouspyyntö-linkkiä.

Jos tiedät jo ennalta mihin Autonomi-korjaamoon haluat lähettää tarjouspyynnön, voit myös valita Kaikki korjaamot –välilehdeltä ensin oikean alueen ja sitten alasvetovalikosta oikean Autonomi-korjaamon.

Huoltotarjouslomakkeen jättäminen on hyvin helppoa. Oman nimesi ja yhteystietojesi lisäksi tarvitset vain Auton rekisterinumeron ja ajettujen kilometrien määrän. Halutessasi voit valita minkä tyyppistä huoltoa tai korjausta tarjouspyyntö koskee sekä helpottaa korjaamon työtä antamalla lisätietoja tunnistetuista haasteista, aiemmista huolloista tai autosta ylipäätään. Painaessasi Lähetä-nappia saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Autonomi-korjaamo palaa kustannusarvion kanssa pikimmiten asiaan, jonka jälkeen voitte tehdä päätöksen huoltotoimenpiteistä ja sopia huollon ajankohdasta.

Kaikki korjaamomme palvelevat asiakaslähtöisesti – saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun. Käyttämällä autokorjaamopalveluita työllistät myös paikallisia yrittäjiä. Uusimmat Autonomi uutiset ja uudet korjaamot löydät Facebookista,http://www.facebook.fi/autonomi.suomi.

Jaa sosiaalisessa mediassa