Autonomi-ketju Auto2016-tapahtumassa

autonomi-korjaamo-web-1016

Valtakunnallinen Autonomi-korjaamoketju on mukana Auto2016-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa pe 18.11. – su 20.11.klo 10-19. Tervetuloa osastollemme! Lisätietoja messuista löydät messujen omilta nettisivuilta täältä >>

Autonomi-korjaamot ovat autojen huollon ja korjauksen paikallisia ammattilaisia. Autonomi-korjaamot huoltavat auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu voimassa.

Autonomi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Autonomi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Korjaamot palvelevat asiakaslähtöisesti ja saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun. Autonomi-korjaamoyrittäjät auttavat mielellään kaikissa autojen huoltoihin tai korjauksiin liittyvissä asioissa.

Autonomi-korjaamoketju on Suomen nopeimmin kasvava korjaamoketju – korjaamoita löytyy pohjoisen Ivalosta aina eteläiseen Nauvoon. Autonomi-korjaamot löydät helposti karttahaun avulla. Kun olet valinnut sopivan korjaamon, voit lähettää tarjouspyynnön auton huollosta korjaamolle. Korjaamojen karttahaku löytyy täältä >>.

Jaa sosiaalisessa mediassa