Autonomi-tiimi jakoi lähes 4000 pikkuautoa Auto 2016 -messuilla

Autonomi oli mukana marraskuun lopussa pidetyillä Auto 2016 -messuilla Helsingissä Messukeskuksessa. Autonomi-osasto näkyi todella pitkälle katosta roikkuvan kuution ansiosta ja houkutteli väkeä paikalle tungokseen asti. Monet osastolla käyneet saivat paikalla olleilta korjaamoyrittäjiltä samalla huoltotarjouksen omaan autoonsa! Autonomi-osaston keltaiset Autonomi-pikkuautot vietiin käsistä ja niitä jaettiinkin lähes 4000 kpl.

Osastokilpailussa arvottiin jokaisena messupäivänä 200 €:n huoltolahjakortit sekä pääpalkintona kaikkien osallistujien kesken matkalahjakortti. Voittajiin on oltu yhteydessä heti messujen jälkeisellä viikolla ja palkinnot on toimitettu heille.

Autonomi-osastolla työssä ollut hymyilevä tiimi koostui eri puolilta Suomea, mm. Espoosta, Tampereelta, Korpilahdelta, Juvalta ja Keuruulta asti mukaan tulleista Autonomi-ketjun yrittäjistä. Autonomissa ajatellaan että hyvä fiilis kaikessa tekemisessä välittyy aina myös asiakkaille asti ja messuilla fiilis tuntui olevan aivan huipussaan. Kiitos kaikille osastollamme käyneille autoilijoille ja Auto 2016 -messujen järjestäjille onnistuneesta tapahtumasta.

Lähimmän Autonomi-korjaamon löytää helpoiten nettisivujen paikkakuntahaun avulla ja sitä kautta on helppo pyytää huoltotarjous haluamaltaan korjaamolta. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!

Jaa sosiaalisessa mediassa